Restauracja - Pub św. Patryk ze swoją profesjonalną obsługą zaprasza Państwa w kulinarna podróz na "zieloną wyspę".
Do dyspozycji Gosci jest:
- pub - 30 miejsc,
- sala lunchowo - obiadowa - 20 miejsc,
- sala bankietowa - 40 miejsc (z niezależnym parkietem i tarasem).
Kuchnia:
Jak u mamy! Najlepsza, bo domowa!
Żadnego reanimowania potraw w mikrofalówce!
Preferujemy kuchnie polską uzupełnioną najlepszymi wzorcami kuchni europejskiej.
Dla zainteresowanych przygotowujemy dania wegetariańskie.
Bogate menu uwzględnia charakter i klimat lokalu.
Polecamy wyśmienite - kryjące sie pod tajemniczymi nazwami - przekąski do piwa -
"Smocze oczy".
Godny polecenia jest - przewrotny w smaku i formie - "Kufel piwosza".
Ponadto oferujemy wyborne przystawki na cieplo, wsród których króluje specjalność naszej restauracji "Żurek krem" oraz nie mniej smakowity "Kotlet Leo".
Koneserów wspaniałej tradycyjnej golonki zaskoczy z pewnoscia wyjątkowa
"Golonka piwowara".
Jeszcze bardziej rozbawi i zachwyci smakiem drobiowy "Koguci ogon".
br /
Imprezy
Polecamy niepowtarzalne imprezy tematyczne z atrakcyjną oprawą muzyczną oraz niezapomniane wieczory kawalerskie i panieńskie.
Organizujemy:
- szkolenia savoir-vivre,
- spotkania rodzinne,
- spotkania biznesowe,
- imprezy okolicznościowe,
- urodziny, jubileusze, imieniny
- komunie,
- wesela,
- stypy.
Tylko u nas menu jest tworzone pod kątem indywidualnych wymagań Klienta.
To on decyduje, ile chce wydać pieniędzy i jaką formułę przyjęcia preferuje.
Cena decyduje o ilości i wyborze potraw podawanych do stołu.
Czas imprez okolicznościowych podlega indywidualnym ustaleniom.
Szkolenia:
Właściciel Restauracji Jerzy Poździał jako jeden z nielicznych w naszym mieście zainteresował się trudnym tematem dla niektórych banalnym a jeszcze innych pozornie niepotrzebnym w życiu.
Co oferuje?
Jerzy Poździał zaprasza grupy młodych ludzi - choć również dorosłych - do swojej restauracji i w ciekawy sposób oferuje przekazanie zdobytych na przestrzeni wielu lat pracy doświadczeń i obserwacji z najlepszych restauracji w kraju i zagranicą.
Tematem zajęć będą podstawy zasad savoir-vivre, czyli jak zachować się przy stole,
żeby nie być śmiesznym. Nie będzie to tylko pogadanka o podstawowych zasadach etykiety ale praktyczne zetknięcie się z zasadami prawidłowej konsumpcji potraw, doboru sztućców, alkoholi, techniki uchwytu szkła i z wieloma innymi pozornie błahymi sprawami.
Uczestnicy docierają dla wielu do tej pory zamkniętego świata dystyngowanych imprez
w których bali się uczęszczać - a dlaczego? Bali się być śmiesznymi i nieporadnymi.
Kto bywał na tych zajęciach: grupy szkolne, biznesmeni, urzędnicy państwowi.
Wszyscy oni bez obaw mogli później uczestniczyć bezstresowo w bankietach, przyjęciach okolicznościowych, spotkaniach dyplomatycznych, wakacyjny świat bufetów i pikników przestał być straszny.
Posiadając: Odpowiednie uprawnienia i kompetencje zdobyte na przestrzeni wielu lat pracy oraz bazę lokalową Jerzy Poździał szkoli w zakresie zawodowym: - kelnerów - kucharzy - barmanów - somelierów
Pragniesz zorganizować szkolenie?
Zadzwoń!
Zadzwo
Poniedziałek | ||
Wtorek | ||
Środa | ||
Czwartek | ||
Piątek | ||
Sobota | ||
Niedziela |